[update] Nieuwe abonnementen en prijzen

We hebben jullie gehoord en lanceren binnenkort onze nieuwe abonnementen en prijzen op basis van jullie feedback. In dit artikel lees je alles over onze nieuwe podcast abonnementen en wat deze wijziging voor je huidige abonnement betekent.

Lees verder »

Hoe kun je geld verdienen met een podcast?

Geld verdienen met je podcast, kan dat wel? Wanneer je een zakelijke podcast begint, is waarschijnlijk je voornaamste doel om je naamsbekendheid te vergroten en de organisatie op een bepaalde manier te profileren bij bestaande en nieuwe klanten. Direct geld verdienen met een podcast is vaak een stuk lastiger.

Lees verder »

Organiseer unieke events met een verborgen podcast

Sinds het welbekende virus in ons land is gekomen, liggen de evenementen zo goed als stil. Wie tegenwoordig een evenement wil organiseren moet creatief omgaan met wat er nog wel kan en mag. En gelukkig zijn er nog veel creatievelingen die tot fantastische ideeën komen en de leukste (podcast) events organiseren.

Lees verder »
blog
Redactie

Het ontstaan van de podcast

Podcasts zijn momenteel niet meer weg te denken! De populariteit is met name de afgelopen jaren enorm gestegen en de podcast wordt voor ontzettend veel

Lees verder »